Onze aanpak & manier van werken


Wij houden van afspraken

Wanneer u ons de geschikte partner acht voor uw website, is het eerste wat we doen een ontmoeting met u regelen. Dat kan op onze kantoren in de groene Kempen, maar wij kunnen evengoed naar u toe komen. We zullen dan samen nagaan waar uw behoeftes liggen. We doen dit aan de hand van een checklist met punten die u al dan niet kan kiezen. We werken volledig op maat, en volgen de punten op die u selecteert uit ons aanbod. Op basis daarvan zullen we dan een offerte maken waar u zich volledig in kan vinden.

Wij houden ons aan de afspraken

Offertes zijn mooi, maar u wil natuurlijk ook wat te zien krijgen. Binnen de afgesproken tijdspanne regelen wij voor u wat we overeengekomen zijn. Een mooie website conform de laatste nieuwe technieken standaard geïntegreerd met een basis SEO. Wij maken waar wat we regelen en zijn dan ook niet bang om in onze contracten een deadline op te nemen – inclusief schadevergoeding moesten we dit toch niet kunnen nakomen, ongeacht de reden. Dit maakt duidelijk dat we weten wat we doen.

En achteraf?

U heeft nu een website zoals het hoort met alles erop en eraan. Fijn. Maar hier eindigt ons verhaal niet. Wij blijven u ook nadien ondersteunen met alles wat maar nodig is. Nieuwe informatie op de website, of na een tijdje toch niet helemaal meer overtuigd van de kleur? Een nieuw logo, een nieuwe huisstijl? Wij integreren alles moeiteloos en snel. Als u vragen heeft bij uw online project, staan wij altijd ter uwer beschikking. U kan er ook voor kiezen ons de opvolging van uw website te laten doen en hiervan een verslag te krijgen!

Alles op maat, alles volgens afspraak. Simpel!